0

un nouveau
style de vie

Miniatuur PIB cadeaubon ter waarde van 100 euro Productfoto PIB cadeaubon ter waarde van 100 euro€ 100of 3x € 33,3
Een leuke verrassing voor je geliefden? De PIB Cadeaubon!
Versier haar gezicht met een glimlach met de PIB Cadeaubon.
Een foto op het tafelblad? Nee, dat ben ik niet! Het is een PIB cadeaubon.#

PIB cadeaubon ter waarde van 100 euro

Gelijkaardige producten als pIB cadeaubon ter waarde van 100 euro

Geef een cadeaubon ter waarde van 100 euro, overal op onze site te gebruiken.

De meest bijzondere cadeaus zijn soms de eenvoudigste. Maak iemand blij met een PIB cadeaubon en wees ervan verzekerd dat hij iets fantastisch in onze collectie meubelstukken, Verlichting en vintage lampen en accessoires zal vinden. 100% tevredenheid gegarandeerd!

Een leuke verrassing voor je geliefden? De PIB Cadeaubon!

Verwen uzelf goed met pib.

PIB cadeaubonnen kunnen overal op de site worden gebruikt, inclusief aanbiedingen. Ideaal om een van je naasten de kans te geven om het decoratie item van hun dromen te vinden.

Versier haar gezicht met een glimlach met de PIB Cadeaubon.

PIB cadeaubonnen ter waarde van 30, 50, 100 en 200 euro kunnen tijdens een of meerdere aankopen gedurende het jaar worden besteed. Natuurlijk kunnen meerdere cadeaubonnen samen worden gebruikt voor een grote aankoop.
De cadeaubonnen kunnen meteen worden gebruikt nadat je een bestelling hebt geplaatst. Ze zijn beschikbaar in elektronisch formaat en zichtbaar in je persoonlijk account om ze te verzenden of te printen. De PIB cadeaubon wordt ook altijd afgedrukt op papier en in een envelop binnen 2 tot 3 werkdagen na je bestelling per post verzonden.
Om gebruik te maken van een PIB cadeaubon, volg de standaard aankoop procdeure op pib-home.nl, voer vervolgens je PIB cadeaubon code in, in het vak onder afrekenen. Het overeenkomstige bedrag zal onmiddellijk worden afgetrokken van het totaal.

Versier haar gezicht met een glimlach met de PIB Cadeaubon.Versier haar gezicht met een glimlach met de PIB Cadeaubon.Een foto op het tafelblad? Nee, dat ben ik niet! Het is een PIB cadeaubon.#Een foto op het tafelblad? Nee, dat ben ik niet! Het is een PIB cadeaubon.#
Eigenschappen
Productafmetingen PIB cadeaubon ter waarde van 100 euro
  • a. 10 cm
  • b. 20 cm

Gewicht en Afmetingen

  • 0,11 kg
  • 21,00 x 10,00 x 0,50 cm (L x H x B)

Materiaal beschrijving

  • Tijdloos elegant
Levering & retouren
Over

Klantenbeoordeling

Fabrice

Door Fabrice

Geverifieerde volgorde van 30 september 2020

Een cadeaubon die niet in elektronische vorm is, maar in een stevige kartonnen doos, een beetje vintage verzonden per post: TOP! Deze cheque was voor mij, maar het zou ongetwijfeld leuk zijn geweest als ik hem aan iemand anders had moeten geven. Ik van mijn kant bracht alles binnen 24 uur door!

4,8/5,0Een ongeëvenaarde klanttevredenheid
Persoonlijke
assistent

Nieuwe
Collectie

Ontdek onze nieuwe meubels en accessoiresZolang de voorraad strekt