0

un nouveau
style de vie

4,8/5,0Een ongeëvenaarde klanttevredenheid
Persoonlijke
assistent

Begin van school

Kortingen op meer dan 150 meubelsVerzending binnen 48 uur
STYLING PROJECT

STYLING PROJECT

Interieur Ontwerp Moodboards en Schema's

Het projectoverzicht

Het project Stylism is een gloednieuw onderdeel van pib, een vrucht van een jaar planning en voorbereiding, gebaseerd op de aspiratie om onze visie op het ontwerp en de verbetering van ruimtes meer te delen met onze gemeenschap. We willen de ideeën die zijn ontstaan tussen het ontwerp en het gebruik van meubels, tussen het ontwerp van een artikel en de realisatie ervan, in de praktijk brengen. Met de belangrijkste stijlen van onze collectie die teruggaan tot de grote stijlbewegingen van de 20e eeuw, zoals de industriële beweging, Bauhaus, Art Deco, Mid-eeuws Modern, International Style en Shabby Chic, is het ons doel om de algemene ideeën van elke stijl te helpen ontwikkelen en uw begrip te verdiepen door decoratieve ervaringen aan te bieden voor de verschillende omgevingen en woonruimtes van het huis. Het stylingproject heeft dus tot doel onze deskundigheid en ervaring in dienst te stellen van de samenstelling van een harmonieuze en duurzame woonomgeving.

Creativiteit, inspanning en inspiratie

Creativiteit, inspanning en inspiratie

Eerste opzet van ons moodboard

Eerste opzet van ons moodboard

Ontdek de stylingborden

Pib staat nu te popelen om dit initiatief voor te stellen dat begint met het in herinnering brengen van de grondbeginselen van de verschillende vertegenwoordigde stijlen. Naast essentiële informatie om elke stroming te begrijpen, willen we ook praktisch decoratieadvies geven. Elk artikel staat vol nuttige en gemakkelijk toe te passen tips en trucs, aangepast aan elke stijl van de selectie, zodat iedereen zijn decoratie op zijn eigen manier kan personaliseren. Elk mood board is gemaakt op basis van verschillende inspiratiebronnen, of het nu onze eigen producten en geschiedenis zijn of specifieke details van de periode. Van daaruit wordt het stylingboard, of schema, uitgewerkt op basis van het gekozen kleurenpalet en materialen en met de producten geïnspireerd op de stijl. De scènes in het schema vormen een palet van de voorgestelde habitat om te laten zien hoe een verzameling producten kan worden samengesteld en ingericht in de meest authentieke geest van de beoogde stijl.

All-round ondersteuning

U te ondersteunen en een bron van voorstellen te zijn is de eerste stap zodat we onze creativiteit en onze energie kunnen delen. Ons uiteindelijke doel is een universum op te bouwen van doordachte, goed ontworpen producten die voldoen aan alle noodzakelijke vereisten van het moderne leven, maar ook om onze klanten te ondersteunen bij elke stap op weg naar een comfortabele, liefdevolle en stijlvolle woning, van inspiratie tot selectie, van aankoop tot onderhoud van elk stuk. Onze speciale interieurdecoratie- en stylingservice is ook beschikbaar - op afspraak of op plan - om u te helpen bij het inrichten van uw woonruimtes.

Eerste stap naar alomvattende steun

Eerste stap naar alomvattende steun

Actuele moodboards

Bauhaus - De schoonheid van geometrie

Om de geest van het Bauhaus in uw huis te brengen, is een zekere durf en creativiteit nodig om uw woonruimte een moderne toets te geven.

Indutriële charme van de jaren '20 - '30

In de jaren '20 - '30 veroverden metalen meubelen, dankzij moderne productiemethoden, hun plaats in het stedelijk landschap.

Indutriële charme van de jaren '20 - '30

INDUSTRIËLE STIJL - 04-Aug-2021

International Charisma

Met een frisse lucht van moderne ruimte en licht, is de internationale stijl relevant en verleidelijk zoals hij altijd is geweest.

International Charisma

INTERNATIONALE STIJL - 04-Aug-2021

4,8/5,0Een ongeëvenaarde klanttevredenheid
Persoonlijke
assistent

Begin van school

Kortingen op meer dan 150 meubelsVerzending binnen 48 uur