020 808 7373

 • Vintage stijl voor je huis - De nummer één in Frankrijk
 • 40 kasten tegen aantrekkelijke prijzen te bestellen van 20 tot 30 september
 • Win een 10€ voucher door deel te nemen aan ons fotospel
€ (eur)

Nederland - € (eur)

Selecteer een land

   een nieuwe site voor pib

  Nieuwsbrief -

  PIB zoals je nog nooit eerder hebt gezien!

  Samenvatting

  Na 6 jaar van een PIB avontuur vol verrassingen, een catalogus vermenigvuldigd met 6, de opening van de website in 6 landen, presenteren wij met trots de komst van 6 nieuwe aanpassingen op onze site!

   Les nouveautés du site

  Een nieuwe visuele identiteit

  We hebben gekozen voor een lettertype van de jaren 50, een rijk tijdperk op het gebied van decoratieve kunsten, een opleving in het meubilair en het begin van design. De parallelle letters P I B, geven een indruk van precisie en robuustheid, terwijl de zachte ronde vormen vertrouwen uitstralen en de feminiene identiteit van het merk benadrukken.

   Nieuwe Identiteit

  PIB is meer nadrukkelijk als merk

  ..onderscheidend met onze eigen producten in vergelijking met de rest van de catalogus. De pijlers van het merk; stijl, kwaliteit en tijdloosheid, bieden een aanbod PIB producten die je nergens anders kunt vinden. Daarnaast zijn er een aantal bekende fabrikanten die hun merk en verhaal vertellen met hun producten. De rest van ons aanbod bestaat uit een assortiment producten, zorgvuldig geselecteerd uit de catalogi van fabrikanten met bewezen hoge kwaliteiten.

  1969 tv-meubel

  Een grondige makeover

  Onderverdeeld in 3 categorieën, welke op de nieuwe website hun kleuren hebben zien verdwijnen in het voordeel van zwart en wit, geheel in lijn met de tijdloze sfeer van onze producten. De gebruikservaring maakt ook een sprong voorwaarts met de komst van de mobiele versie voor tablets en telefoons, evenals een uiterst snelle website.

  Gigogne tafel

  Een ultra-precieze productpresentatie

  Ongekende innovatie in meubels, nauwkeurige kleuren van de producten worden aangeduid met de specifieke naam van de kleur, bijvoorbeeld: koraalrood 3016. Foto?s van de producten zijn nu beschikbaar in hoge definitie. De product afmetingen worden in een schema weergegeven, met een compleet nieuw detail niveau.

  Combine fb

  Suggesties om te combineren

  Elk product wordt ook aangevuld met suggesties om je aankoop uit te breiden en artikelen om ideeën op te doen. In tegenstelling tot de meeste sites die computer gegenereerde suggesties weergeven, is elke suggestie bij PIB gemaakt door onze ontwerpers.

  Ambiance PIB

  Elk product heeft zijn geschiedenis

  De 3 categorieën van PIB zijn onderverdeeld in meer specifieke stijlen om gemakkelijker de decoratieve sfeer van het product vast te stellen. Bijvoorbeeld de industriële stijl van de late negentiende eeuw, de Bauhaus stijl of de Franse landelijke stijl. In totaal is ons assortiment verdeeld in 13 nieuwe stijlen.

  Vond je dit een interessant artikel? Ontdek dan hier gelijkaardige artikels

  Bestsellers

  #ProudofPIB

  • Tafellamp PIB
  • De scandinavische bank in context
  • Ferm living kommen tijdens het ontbijt
  • Scandinavische marmeren salontafel
  • Scandinavisch TV-meubel PIB
  • PIB nodigt zich uit in jouw badkamer
  • Industriële stoelen met lederen zitting
  • Aperitief rond een massieve houten tafel
  • Scandinavische PIB spiegel veilig aan de muur
  Ga terug naar boven
  Contacteer ons