0

un nouveau
style de vie

  • Home
  • PIB biedt volledige en transparante informatie over verzendkosten

PIB biedt volledige en transparante informatie over verzendkosten

De verzendkosten worden bepaald aan de hand van het gewicht van je bestelling

Wij betalen een gedeelte van de verzendkosten. Het resterende bedrag wordt in rekening gebracht, dit bedrag wordt bepaald aan de hand van het gewicht en de bestemming. Het onderstaande tabel geeft een overzicht van de verzendkosten

Leveringskosten worden verminderd met 50% voor bestellingen gelijk aan of meer dan 35 kg!

We verzenden binnen Frankrijk en naar andere Europese landen. Voor bestellingen naar andere landen contacteer ons.

SoColissimoDPD NLUPSMondial Relay StandardMondial Relay PremiumDachser FlexDachser Speed
(Perfecte service voor kleine goederen)(Perfecte service voor kleine goederen)(Snelle bezorging zonder afspraak)(Levering aan de deur op afspraak)(Geleverd en uitgepakt bij jou thuis op afspraak)(Levering aan de deur op afspraak)
N.A.1.00 €N.A.N.A.N.A.N.A.N.A.
(€ 7 minimmaal)

Annuleringsvoorwaarden

Uw bestelling annuleren is heel makkelijk! Het beste is om het ons zo snel mogelijk te laten weten, waarna 100% teruggave mogelijk is.

Als de producten al zijn verzonden zullen de verzendkosten worden afgetrokken van de teruggave. PIB krijgt de verzendkosten van reeds verzonden producten namelijk niet terug van de leverancier.

Retourvoorwaarden

Wij hebben een gericht beleid voor retouren. Wij geven je 20 dagen om je product terug te sturen als het je niet bevalt.

De 20 dagen om van gedachten te veranderen over je aankoop gaan in vanaf de dag dat je de producten ontvangt en niet vanaf de de besteldatum.

Gratis service om je producten te bewaren in het magazijn

Wilt u dit product meteen reserveren en de levering plannen op een later moment?

PIB biedt gratis opslag van je producten totdat je projecten of renovatie is voltooid. Je producten worden klaargezet, gereserveerd en geplaatst in de opslagruimte van ons magazijn tot de geplande verzenddatum.

Bel ons zo spoedig mogelijk wanneer je een bestelling hebt geplaats en gebruik wilt maken van deze serivce, zo kunnen wij de levering blokkeren.

Bel ons op de eerst volgende werkdag na weekenden of feestdagen. Wij kunnen het leverings process niet meer stoppen als we niet op tijd bericht ontvangen.

4,8/5,0Een ongeëvenaarde klanttevredenheid
Persoonlijke
assistent

French Days
Tot maandag

Aanbiedingen op alle categorieën zolang de voorraad strektEn korting van 20€ vanaf 500€ met FRENCH23