0

un nouveau
style de vie

4,8/5,0Een ongeëvenaarde klanttevredenheid
Persoonlijke
assistent

Nieuwe
Collectie

Ontdek onze nieuwe meubels en accessoiresZolang de voorraad strekt

Engelse Cottage Chic

Creëer een elegant ontspannen decoratie met warmte en stijl

materials English Cottagestyling board English Cottage

English Cottage Chic legt de nadruk op gezelligheid en comfort en op onze relatie met de natuur. De belangrijkste elementen van de stijl zijn ontleend aan Engelse landhuizen die vaak steile daken met rieten daken hebben, een goed onderhouden terrein en weelderige tuinen. De inrichting kan zowel casual als formeel zijn, en de nadruk ligt meer op functie dan op flair. Meubels zijn traditioneel gestileerd en de kamers zijn vol van kleur. Of het nu gaat om een kleine cottage of een uitgestrekt landgoed, de Engelse cottage-inrichting straalt warmte, comfort en liefde voor het gezin uit.

Kenmerken van Engelse Cottage Stijl

Warmth, comfort and a love for family

TIPS EN TRUCS

Kleurenpalet

Colour abounds in English country decorating. Hues are pulled from nature, such as the pinks and yellows from roses in an English garden or the greens from the rolling hills of the countryside. The colours can be vibrant or muted, but the overall effect always bring a sense of calm and relaxation. The style features plenty of patterns, especially floral, so with the uplifting pastel tones your space will be brightened and enlivened.

Texturen

Stoffen zijn er in overvloed en gemengd, van beklede sofa's tot tafelrokken. Kussens met ruches en kanten raambekleding verzachten kamers in het hele huis. Verschillende soorten texturen en patronen in lagen aanbrengen is de sleutel tot leven en raffinement, vooral als het gaat om een neutraal of wit op wit palet.

Meubels

De meubelstijlen zijn traditioneel, zoals Queen Anne of Victoriaans, en het overheersende materiaal is hout. Het hout kan licht of donker gekleurd zijn, of zelfs geverfd, gestencild en verweerd. U kunt de nadruk leggen op slechts één of twee stukken in een kamer en andere delen benadrukken om de grote stukken in de schijnwerpers te zetten. Met de juiste selectie kunnen de meubels prachtig op elkaar worden afgestemd.

Haal de buitenlucht naar binnen

Een van de belangrijkste aspecten die voor authenticiteit zullen zorgen, is de natuur in huis halen, of het nu gaat om bloemen, fruit of kamerplanten, zowel vers als gedroogd. Kweek kleine kruiden op het balkon of ontwerp een hele tuin, dat brengt niet alleen rust en vreugde, maar maakt je huis ook mooi en aangenaam geurend. Zet de ramen open voor zonlicht en wind die de gepolijste kroonluchter laten fonkelen van glamour.

Volmaakt onvolmaakt

English Cottage Chic omarmt de verweerde verven, opgeknapte meubels, versleten stoffen en minder-dan-perfecte tweedehands deco schatten. Het straalt een gevoel van gemak en gezelligheid uit omdat men niet te voorzichtig hoeft te zijn om te genieten van zichzelf en van bedrijven. Thuis zijn is belangrijk, want een huis dat goed geleefd en goed bemind wordt, is het meest perfecte "thuis" van allemaal.

Uiteindelijk gaat het er bij interieurdecoratie om de juiste sfeer te creëren om het verhaal te vertellen over de mensen die er wonen, hun achtergrond en persoonlijkheid en ook hun hoop en dromen. De English Cottage stijl zal op dezelfde manier op elegante wijze de nostalgie en waardering van de eigenaar voor het verleden uitdrukken, zijn bewondering voor de geschiedenis en het vakmanschap dat elk voorwerp in zijn huis bezit.

Engelse Cottage Chic - Stylingschema

Hou je van onze artikelen, volg ons

Tips, aanbiedingen voor abonnees, decoratie advies... Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de PIB gemeenschap te betreden… (wij sturen niet meer dan één nieuwsbrief per week, wij zullen uw e-mail adres niet delen met derden en je kunt je op elk moment uitschrijven)

Voorgestelde Moodboards

Industriële Chic na 1945 - Stylingschema

Creëer een stijlvolle en elegante woonkamer met de robuuste industriële stijl die na de Tweede Wereldoorlog is aangepast

Industriële Chic na 1945 - Stylingschema

INDUSTRIËLE STIJL - 08-Oct-2021

De kleurrijke jaren 70 - Stylingschema

Creëer een leuke, gedurfde en intrigerende leefruimte met een overvloedig scala aan kleuren, texturen en materialen.

De kleurrijke jaren 70 - Stylingschema

DE STIJL VAN DE JAREN 70 - Individualistisch postmodernisme - 23-Sep-2021

Bauhaus - De schoonheid van geometrie - Stylingschema

Om de geest van het Bauhaus in uw huis te brengen, is een zekere durf en creativiteit nodig om uw woonruimte een moderne toets te geven.

Uit hetzelfde universum

Parijs Boheems Chique - Stylingschema

De mix van grandeur en bohemian stijl die comfort en Parijse glamour uitstraalt is zeker gegarandeerd.

Parijs Boheems Chique - Stylingschema

SHABBY CHIC - 04-Aug-2021

4,8/5,0Een ongeëvenaarde klanttevredenheid
Persoonlijke
assistent

Nieuwe
Collectie

Ontdek onze nieuwe meubels en accessoiresZolang de voorraad strekt