0

un nouveau
style de vie

4,8/5,0Een ongeëvenaarde klanttevredenheid
Persoonlijke
assistent

Voorjaars
aanbiedingen

Tot 30% korting op tientallen topproductenEn gratis levering vanaf 500€ met de code SPRING23
 titelplank

6 stijlvolle keuken ideeen voor 2018

Artikel gepubliceerd op 19/01/2018

Je kunt keuken inspiratie opdoen door het te lezen van dit artikel en je eigen geschikte ontwerpideeën en keukentips voor de keuken te vinden om je huisdecoratie te verbeteren. Onthoud echter altijd d

De keuken is een kamer van het interieur waar je je creativiteit kunt uiten: niet alleen door het koken van luxe en lekkere gerechten, maar ook door een harmonisch, stilistisch en toch gebalanceerd interieur te creëren. Terwijl ideeën voor het ontwerpen van een witte keuken en open gezellige keuken al een tijdje de trend zijn, zijn er veel meer stoere moderne keuken ideeen, zoals een strakke keuken, om rekening mee te houden. De keuzemogelijkheden voor nieuwe ideeen voor keukenontwerpen is ruim, dus je hebt veel verschillende keuken ideeen om uit te kiezen. Daarom bedacht ik dit artikel waarin ik 6 keuken ideeen presenteer en ook huis keuken foto?s laat zien, zodat je een concreet beeld in je achterhoofd hebt van geweldige keukenontwerpen...
Je kunt keuken inspiratie opdoen door het te lezen van dit artikel en je eigen geschikte ontwerpideeën en keukentips voor de keuken te vinden om je huisdecoratie te verbeteren. Onthoud echter altijd dat niet alles per se in elk interieur past!

Laten we nu een kijkje nemen naar de nieuwste ideeën voor interieurontwerp van de keuken:

Kleuren voor in de keuken

De nieuwe kleuren voor de keuken gaan over een geheel natuurlijke uitstraling en een verbinding met de natuur. Je kunt kiezen tussen verschillende kleuren, de meeste met een connectie met de natuur: het resultaat is een interieur met een gebalanceerde uitstraling en een rustige sfeer, gebaseerd op authenticiteit in ontwerp keuzes. De meeste keuken ideeen suggereren pastelkleuren om je keuken in 2018 te versieren, evenals zachtere kleuren met een natuurlijke flair zoals beige, rozen rood, donkerdere groenen of grijze nuances. Deze keuken kleuren zullen erg populair zijn. Je kunt zelfs een kleur kiezen die zich goed aanpast aan het houten interieurontwerp om de natuurlijke houten look te verbeteren, niet alleen in de vorm van houten meubelstukken, maar ook met een aantal kleurkeuzes. Maar pas op dat je dit niet overdrijft, want je wil toch wel een gezellige woonkamer creëren, voornamelijk geïnspireerd door natuurlijke ontwerpen voor een feel-good-omgeving!

Stijlvolle accessoires voor in de keuken

Het is geen verrassing dat moderne decoratie-ideeën voor keukens accessoires ook als essentiële onderdelen beschouwen bij het ontwerpen en inrichten van mooie keukens met leuke keuken ideeen. Kijkend naar stijlvolle keukenaccessoires voor 2018, kunnen we ze beschouwen als extra elementen voor de samenstelling van keuken inspiratie kleuren en keuzes in het meubilair. Hierdoor voegen accessoires een aantal glimmende accenten en betoverende kleuren aan het interieur toe. Gouden en koperkleurige accessoires zullen erg populair zijn, waardoor een contrast ontstaat met de natuurlijke kleuren voor in de belangrijkste delen van het interieur, zoals grotere delen als de muurkleuren of geverfde houten elementen in de ruimte. Elegante plafondlampen met een gouden afwerking zijn ook zeer trendy en essentieel voor toekomstige keuken ideeen. Ze doen denken aan Marokkaans ontwerp en voegen wat originaliteit toe aan uw interieurontwerp. Probeer een evenwicht te creëren in al je kleurkeuzes, met een paar metalen accenten voor je interieurafwerking!

Creatieve patronen: Geometrische motieven zijn de trend

Afgezien van traditionele mooie keuken ontwerp ideeën, zijn er enkele moderne ontwerp richtingen die relevante moderne keuken ideeen zijn geworden voor een creatieve keuken. Creatieve (geometrische) patronen zijn geschikte ontwerpen, niet alleen voor kleurrijk bestek, maar ook voor grotere meubelstukken. Een keukenkast met een driehoekig houten patroon heeft een zeer stijlvol effect op het hele uiterlijk van een keuken. Het kan overeenkomen met andere meubelstukken van hetzelfde patroon om consistentie en een balans te creëren. Geometrische motieven op kleine kleurrijke accessoires brengen wat "pep" naar de keuken decoratie van je huis. Je kunt zien dat bij mooie keukenontwerpen niet alles draait om het implementeren van de grote ontwerpideeën: het gaat niet om de grootte van een keuken, noch om de complexiteit van het idee zelf; het gaat vaak om eenvoudige keuken ontwerpideeën met verstandige aandacht voor kleur keuzes en bijpassende meubels, maar ook met het gebruik van creativiteit in een kleine keuken, verspreid door mooie motieven en ook kleinere elementen.

Marmeren meubels

Marmer is een zeer glamoureus materiaal dat de uitstraling van prachtige keukendesigns kan verbeteren. Het materiaal heeft een hoge glans en verschijnt meestal in wit, beige, zwart of grijs - vier zeer elegante kleuren. Sommige nieuwe keukenontwerpen suggereren dat marmer te gebruiken is op keukenbladen, bijvoorbeeld zwart marmer voor dikkere keukenbladen en als een duidelijke design statement (en toch een simplistisch uiterlijk). Je kunt wit marmer kiezen voor een buitengewoon elegante look en het compleet maken met een andere zachte beige of lichtgrijze tint. Met de zeer natuurlijke keukenkleuren die voor grotere ruimtes of een grote keuken worden gebruikt, zoals muren, kan marmer een extravagante en toch zeer moderne touch aan je keuken toevoegen. Dit is een van de populairste keuken ideeen voor 2018.

Een tijdloze ruimte creëren

De sfeer van het moderne keukeninterieur is gebaseerd op elegantie met het idee om een tijdloze ruimte te creëren. Beginnend met het kiezen van grijs en bijvoorbeeld donkerblauwe keukenwanden, kan elegantie verschijnen door tijdloze accessoires etc.Door essentiële keukenideeën te volgen, kun je een tijdloze look creëren met meubels en accessoires in vintage stijl in je keuken, met het motto: "less is more" in je achterhoofd.Op deze manier kan het implementeren van nieuwe keuken ideeen uiteindelijk een verouderde interieurlook creëren voor trendy keukenstijlen.

Een eco-look creëren

Al met al zullen keuken ideeen ons ertoe brengen rekening te houden met de natuurlijke elementen. Wanneer je een nieuwe keuken ontwerpt of een reeds bestaande keuken nieuw leven in wil blazen, probeer dan te streven naar heldere, natuurlijke designelementen voor een eco-vriendelijk uiterlijk van de keuken: van verlichting tot kleuren, meubelstukken en tot accessoires. Een goed materiaal voor lampen of andere elementen kan bamboe zijn, een hernieuwbare grondstof die tweemaal zo snel groeit als bomen, terwijl er 30% meer zuurstof in de atmosfeer komt.Teakplaten en kopjes kunnen een ander origineel 100% natuurlijk element zijn als onderdeel van uw stijlvolle ideeën voor je keukenontwerp met een natuurlijke touch! Voeg tot slot enkele prachtige planten toe, voor meer groene ontwerpideeën in de keuken en om het gevoel ?een stukje natuur bij je thuis te brengen? te vergroten.

Hou je van onze artikelen, volg ons

Tips, aanbiedingen voor abonnees, decoratie advies... Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de PIB gemeenschap te betreden… (wij sturen niet meer dan één nieuwsbrief per week, wij zullen uw e-mail adres niet delen met derden en je kunt je op elk moment uitschrijven)

Vond je dit een interessant artikel? Ontdek dan hier gelijkaardige artikels

5 stijlvolle ideeen voor jou kamerplanten in 2018

Decoratie tips - 22 december 2017

De landelijke stijl is speels en romantisch

Decoratie tips - 01 april 2017

5 tips voor het kiezen van je tv meubel

Decoratie tips - 04 december 2017

4,8/5,0Een ongeëvenaarde klanttevredenheid
Persoonlijke
assistent

Voorjaars
aanbiedingen

Tot 30% korting op tientallen topproductenEn gratis levering vanaf 500€ met de code SPRING23