0

un nouveau
style de vie

4,8/5,0Een ongeëvenaarde klanttevredenheid
Persoonlijke
assistent

15 dagen
Kasten

Speciale aanbiedingen op onze dressoirs, ladekasten en legplankenAanbieding geldig zolang de voorraad strekt
  • Home
  • Tijdschrift
  • Hoe een paar muurdecoratie ideeën jouw interieur kunnen verbeteren
Poster-colllage

Hoe een paar muurdecoratie ideeën jouw interieur kunnen verbeteren

Artikel gepubliceerd op 30/05/2018

Een gids voor hoe een paar eenvoudige ideeën uw woonkamermuur kunnen veranderen

De woonkamer is over het algemeen een van de meest ruime kamers in het huis als gevolg van het feit dat hier de familie bij elkaar komt en waarvoor de keuze en jacht naar mooi woonkamer meubilair bijzonder nauwkeurig moet zijn. Vooral huidige appartementen hebben niet vaak een moderne kleine woonkamer, de woonkamer is vaak een unieke open ruimte met de keuken inbegrepen, dus de woonkamer wanddecoratie wordt nog fundamenteler, omdat het gaat om het combineren van meubels en kleuren in de kamers waar het grootste deel van de tijd wordt doorgebracht.

De keuze voor lichte kleuren is meestal een van de belangrijkste keuzes voor muurdecoratie en andere meubels in dezelfde ruimte. Maar wat gebeurt er met het open keuken- en woonkamerdesign? Hier zal jouw rode of blauwe keuken gecombineerd moeten worden met de bank, tapijt, boekenkast of een console van een andere kleur en de muurdecoratie ideeën die jij toe wilt passen voor de twee ruimtes.

Als je er over nadenkt, vind je in moderne interieurs een overvloed aan stijlvolle meubels, van een designbank en fauteuils tot tv-meubels of een kleed voor onder de salontafel, maar de muren zijn altijd een deel kaal en vrij, met uitzondering van enkele leuke familiefoto's of andere beelden. Dus waarom zou je niet nadenken over hoe u uw huis een update kunt geven door hippe wanddecoratie in jouw woonkamer toe te voegen of aan te passen? Voor de creatievelingen onder ons, zijn er veel woonkamer muur ideeen die kunnen worden toegepast aan vele grote kamers, van de meest eenvoudigste, geschikt voor een klassieke stijl ruimte, tot de meest extravagante, voor als je echt originele wanddecoratie voor de woonkamer wilt.

De beste posities om wanddecoratie in jouw woonkamer te implementeren

Ten eerste is het essentieel om de beste plaats te kiezen waar je elke muurversiering zult moeten plaatsen, op een grote, lege muur of beter gezegd op een muur waar al meubilair aanwezig is, waar decoraties slechts de puntjes op de i van het interieur zouden zijn. Wat betreft hoe kun je kiezen tussen verschillende soorten ideeën om muren te versieren, van een eenvoudige kleurmenging tot bijvoorbeeld een slimme combinatie van kleuren om een muur van twee verschillende tinten om een mooi effect te creëren..

Als je de basiskleur van de wand liever niet wilt veranderen, kun je deze op veel verschillende manieren bedekken zoals met muurstickers of stickers die momenteel erg populair zijn, een gipsen lijstwerk of met decoraties. Tot slot kan een ander idee zijn, vooral voor een enkele muur die bijna volledig bedekt is met bijvoorbeeld spiegels, posters of schilderijen, het verkrijgen van een artistiek effect op de muur.

Vanaf het begin: tweekleurige wanden

Vind je het een vreemd idee om twee verschillende gekleurde muren te hebben? Voor een interieur ontwerp voor een kleine woonkamer, maar ook voor keukens of badkamers, kan het een eenvoudig maar effectief idee zijn. De scheidingslijnen tussen de kleuren zijn meestal vrij duidelijk, en je kunt beslissen of je ze wilt matchen met de andere muren. De donkerdere contrastwanden zijn een noodzaak bij het aanbrengen van jouw moderne muur wanddecoratie, maar kunnen ook een ander effect hebben door horizontaal de kleur van de met verf versierde wanden weg te laten en toe te voegen aan alle zijden op een tussenhoogte van bijvoorbeeld één meter. Andere unieke muurdecoratie woonkamer ideeen zijn onder andere het hebben van een schoolbordwand, waarin je ideeën en tekeningen ontelbare keren kunt schrijven en wissen. Dit idee is perfect voor de slaapkamer van kinderen en tieners, maar het kan zeker een zeer praktisch idee zijn voor een hoek van de woonkamer of keuken. Onderzoek en ontdek hoe de meest uiteenlopende kleuren veel kunnen bijdragen aan muurdecoratie ideeen in jouw woonkamer

Canape atsullivan(add a word)

Muurstickers met stijl

Als er op dit moment een rage is onder de nieuwste trends in muurdecoratie, zijn het zeker de muur stickers! In de afgelopen maanden hebben ze zich uitgebreid naar alle huis doe-het-zelf(DIY) meubels, van de meest creatieve en vreemde tot die met een slechte smaak die we niet eens in een kast zonder licht zouden zetten. Maar als ze er goed uitzien, zijn er een aantal ongelooflijke, niet overdreven grote en super verfijnde, die de accenten van kleuren en vormen die worden gebruikt in het interieur design markeren..

Van stickers met kleurrijke geometrische vormen gecombineerd met jouw accessoires, zoals kussens en sofa's, tot zelfs de meest klassieke muurstickers met foto's van bomen met ruimte om foto's of reisherinneringen te plaatsen die misschien wel meer geschikt zijn voor een slaapkamer, vind je een verscheidenheid aan ideeen voor muurdecoratie voor jouw huis.

Wandversiering voor in de woonkamer: ornamenten

Als je van de klassieke effecten houdt en je bent niet klaar om muurstickers in jouw wand design ideeën op te nemen, kun je kiezen voor klassieke kamerdecoraties, zoals ornamenten. Ornamenten kunnen een speciaal tintje geven aan het woonkamer interieur van klassieke kamers, vooral als hun meubels een shabby chic stijl hebben. Het effect zou nog beter zijn als de 2 verschillende kleuren verf onderscheiden worden door de ornament.

Florist table(add a word)

Vul een muur met spiegels en beelden!

Heb je daarentegen een grote vrije wand en lijken al deze suggesties niet te voldoen aan uw interieur, kies dan voor een doe-het-zelf woonkamer: spiegels, lijsten, posters of schilderijen van verschillende vormen en maten met elkaar verbinden tot een grote collage! Meng ze niet allemaal door elkaar, want dan zal het effect meer een ongeordende puinhoop zijn dan een funky muurdecoratie design!

Kies jouw favoriete design!

vond je deze tips nuttig? Nu hoef je alleen nog maar te kiezen welke van de woonkamer muur decoratie-ideeën het beste staan in jouw huis!

Verwante producten

Atsullivan 3 zitsbank

Atsullivan 3 zitsbank

€ 4380

Hou je van onze artikelen, volg ons

Tips, aanbiedingen voor abonnees, decoratie advies... Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de PIB gemeenschap te betreden… (wij sturen niet meer dan één nieuwsbrief per week, wij zullen uw e-mail adres niet delen met derden en je kunt je op elk moment uitschrijven)

Vond je dit een interessant artikel? Ontdek dan hier gelijkaardige artikels

Tips voor jouw tuindecoratie

General - 29 maart 2018

4,8/5,0Een ongeëvenaarde klanttevredenheid
Persoonlijke
assistent

15 dagen
Kasten

Speciale aanbiedingen op onze dressoirs, ladekasten en legplankenAanbieding geldig zolang de voorraad strekt