0

un nouveau
style de vie

4,8/5,0Een ongeëvenaarde klanttevredenheid
Persoonlijke
assistent

15 dagen
Kasten

Speciale aanbiedingen op onze dressoirs, ladekasten en legplankenAanbieding geldig zolang de voorraad strekt
  • Home
  • Tijdschrift
  • Hoe je je productiviteit kunt verbeteren door je kantoorinrichting te decoreren!
darkwoodtable_14217.jpg

Hoe je jouw productiviteit kunt verbeteren door je kantoorinrichting te decoreren!

Artikel gepubliceerd op 29/05/2018

Een gids om de productiviteit te verhogen door jouw kantoor opnieuw in te richten

Dat iedereen af en toe moet worstelen met zijn werk en stress als gevolg van het omgaan met werk is een algemeen gegeven. Om dat soort druk te compenseren en om je werk prestaties zo optimaal mogelijk te laten zijn, kan het handig zijn om een kantoorinrichting te ontwerpen waar werken leidt tot tevredenheid en succes.

DO MORE Einstellung

Welk effect heeft jouw interieur op je concentratievermogen

Gezien het feit dat geluk een aanstekelijk effect heeft op je productiviteit, kan het nadenken over een design kantoorinrichting uw creativiteit stimuleren en de bereidheid om risico?s te nemen verhogen. Er bestaat een verband over waar en hoe mensen leven en hun gevoel van welzijn, wat betekent dat een esthetische werkplek niet alleen onze mentale, maar ook onze fysieke gezondheid beïnvloedt. Voor mensen die thuis kunnen werken, ontstaat als gevolg van de mogelijkheid om een design kantoor dat hun persoonlijke smaak en karakter weerspiegelt. Werkt u in een kamer met weinig ruimte, harde stoelen en slechte verlichting, dan veroorzaakt dat waarschijnlijk een gebrek aan motivatie. Veel mensen zouden denken dat een kantoor slechts een plaats is waar je taken uitvoert of een bepaalde rol in het leven speelt, maar in werkelijkheid heeft uw werkplek een groter effect op je welzijn dan je misschien denkt. Belangrijke aspecten die uw productiviteit aanzienlijk beïnvloeden, zijn daarom bijvoorbeeld de het kantoor design of de organisatie van jouw bureau. Om ervoor te zorgen dat je niet in een saai kantoor hoeft te werken, waar je niet van je werk kunt genieten, gaan we vertellen waarom het kiezen van een Scandinavisch stijl voor jouw kantoorinrichting een goeie keuze is!

Waarom Scandinavische designs ontspannen voor ons zijn!

Zoals eerder vermeld, is het creëren van een werkruimte waar je jezelf thuis kunt voelen essentieel om te slagen in je carrière. Vooral als u uw eigen design kantoor kunt inrichten, kan het een spannend project zijn om na te denken over het ontwerp van de kantoorinrichting dat het beste bij jouw persoonlijkheid past. Een zeer populaire en altijd trendy stijl is het Scandinavisch vintage design. Eigenlijk, als je denkt aan een stijl in het algemeen en het blijft populair voor tientallen jaren, dan is het niet alleen een trend, maar meer een klassieke design stijl die een cultuur, de mensen en ook een manier van leven beschrijft. Maar waarom hebben Scandinavische meubels zo'n ontspannende aantrekkingskracht op ons? En waarom is deze manier van leven de beste om toe te passen in jouw bureau inrichting?

Scandinavisch design richtte zich op het nadenken over de functie van het object om er vervolgens iets moois van te maken. Dat betekent dat Scandinavisch design kan worden gezien als een elegant minimalisme en dat maakt dat het perfect past bij een verscheidenheid aan stijlen. Het inspirerende aan dit ontwerp is, dat de zeer eenvoudige en zachte afwerking nog steeds bestaat uit een hoge kwaliteit die een goede indruk achterlaat aan iedereen die het te zien krijgt. De kleuren en materialen die worden gebruikt voor die producten geven je het gevoel deel uit te maken van de natuur en stellen je in staat om je hoofd leeg te maken en je geest te bevrijden.

Als het gaat om concentratievermogen en productiviteit, kan het handig zijn om kantoor ideeen op te doen voor jouw werkruimte op basis van de Scandinavische cultuur. De stijl beleefde zijn doorbraak in de jaren vijftig en legde de nadruk op functionaliteit in plaats van kostbaarheid en luxe. De natuurlijke, slanke materialen lijken echter zeer esthetisch en slagen er tegelijkertijd in een helder en praktisch interieur te creëren. Het staat bekend om zijn lichtheid en eenvoud met een heldere afwerking. Het is indrukwekkend hoe Scandinavisch meubilair zich op de functie in plaats van op luxe weet te concentreren, maar toch laat zien dat het van hoge kwaliteit is, waardoor het misschien een leven lang deel uitmaakt van uw interieur. Door Scandinavische meubels te gebruiken voor de inrichting van uw kantoor interieur, maximaliseer je de lichtheid in je kamer en creëer je een sfeer uit het midden van de eeuw die een 'keep-it-simple'-houding verhoogt dat het gemakkelijker maakt om werk op tijd af te krijgen. De combinatie van de kleur wit, hout of pastelkleuren zal ieders kantoorinrichting opfleuren en altijd zorgen voor een fijne werksfeer.

Over het opfleuren van een ruimte gesproken, het licht van een ruimte heeft ook een enorme invloed op het vermogen om geconcentreerd te blijven. Het gebruik van lampen in Scandinavische designs heeft als voordeel dat ze niet alleen een warm licht geven, maar ook overtuigen met hun elegante vormen en materialen. Je wilt geen hoofdpijn krijgen na 1 uur werken, dus het kiezen van de juiste lamp is erg belangrijk voor het creëren van gezond kantoormeubilair. Scandinavische ontwerpers hadden ook als doel het leven van mensen verbeteren door handig meubilair uit te vinden. Scandinavisch meubilair creëert een relaxte houding, maar ziet er tegelijkertijd verfijnd uit, kies daarom voor onze design kantoormeubelen.

PIB's inspiration for redecorating your home office!

Als je jezelf afvraagt hoe je een kantoorinrichting kunt stijlen, is PIB Home de perfecte plek om inspiratie op te doen en meubilair van hoge kwaliteit te verkrijgen dat bij jouw smaak past. Wij zijn gespecialiseerd in vintage, shabby chic, industriële stijlen etc. en hebben een verscheidenheid aan producten die je kunt gebruiken voor werkruimte.

Als je op zoek bent naar een fantastisch bureau dat je naar creativiteit leidt en jou genoeg ruimte geeft om aan te werken, dan kunt u altijd kiezen voor een Desk Dabar, een bureau met laden, in combinatie met de Seattle Industrial Library & Desk voor een harmonieuze sfeer en ruimte om documenten op te bergen en uw kantoorruimte thuis overzichtelijk te houden.

Het bureau impliceert het meest essentiële deel van jouw kantoor en moet zeker deel uitmaken van jouw kantoor ideeën. De hoge kwaliteit en het natuurlijk hout zal uw kantoorinrichting omzetten in een plaats, waar je van zal houden om tijd door te brengen. Welke andere inspiratie heb je nodig voor de inrichting van jouw design kantoor?

Zonder de perfecte stoel is er geen bureau. Het belangrijkste aspect bij de keuze van een stoel moet het comfort zijn. Veel mensen worstelen met rugklachten als ze eenmaal ouder worden, wat soms kan zijn ontstaan door veel tijd door te brengen op stoelen die niet geschikt zijn voor je rug. Het is moeilijk te definiëren wat voor soort bureaustoel het meest comfortabel is, gezien het feit dat dit een kwestie van mening is. Voor mensen die de voorkeur geven aan een zachtere stoel kan de Fauteuil Light Tobago een optie zijn. Daarentegen kun je ook kiezen voor een heel eenvoudige, maar toch mooie Scandinavische vorm van stoelen, net als onze stoel Hemet of Stella stoffen stoel.

Om jouw werkkamer een warme verlichting te geven kun je bureau meubels zoals een Ora tafellamp op je bureau plaatsen. De combinatie van marmer en de gouden afwerking met het bolletje maken dat het product uniek en tijdloos is.

Voor een kleine lunchpauze of een plek om tot rust te komen, is het altijd een goed idee om een bank onderdeel te maken van jouw kantoormeubilair. Dit geeft je ook het gevoel thuis te zijn, wat een ontspannend effect kan hebben op ons lichaam. Een pauze nemen is belangrijk tijdens het werk, om je energie op te laden en terug te gaan naar het werk met de beste versie van jezelf. Een voorbeeld voor een bank die perfect in een kantoor zou kunnen passen is de Sofa Chesterfield Saint Paul. De vintage stijl en de hoge kwaliteit leder laat een zeer goede indruk achter aan iedereen die er op gaat zitten. Het weerspiegelt een verfijnde en elegante stijl die een professionele maar uitnodigende sfeer creëert.

U kunt zoveel meubels in uw kantoor plaatsen als u wilt, dus als je vragen hebt over producten of wat meer inspiratie nodig hebt, aarzel dan niet om ons PIB Team om advies te vragen!

Verwante producten

Estella stoffen stoel

Estella stoffen stoel

€ 129

Saint Paul chesterfield bank

Saint Paul chesterfield bank

€ 3680

Hou je van onze artikelen, volg ons

Tips, aanbiedingen voor abonnees, decoratie advies... Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de PIB gemeenschap te betreden… (wij sturen niet meer dan één nieuwsbrief per week, wij zullen uw e-mail adres niet delen met derden en je kunt je op elk moment uitschrijven)

Vond je dit een interessant artikel? Ontdek dan hier gelijkaardige artikels

Tips voor jouw tuindecoratie

General - 29 maart 2018

4,8/5,0Een ongeëvenaarde klanttevredenheid
Persoonlijke
assistent

15 dagen
Kasten

Speciale aanbiedingen op onze dressoirs, ladekasten en legplankenAanbieding geldig zolang de voorraad strekt