0

un nouveau
style de vie

4,8/5,0Een ongeëvenaarde klanttevredenheid
Persoonlijke
assistent

Rond de tafel

10% korting op alle tafels10 dagen lang, zolang de voorraad strekt
  • Home
  • Tijdschrift
  • 7 x halmeubels en accessoires om de perfecte ingang te creëren
Cadynam console

7 x halmeubels en accessoires om de perfecte ingang te creëren

Artikel gepubliceerd op 16/03/2018

tips voor halmeubels en accessoires

De kracht van een eerste indruk is ongetwijfeld erg sterk. Het ontwerp van de garderobe hal waar je binnen komt is de eerste indruk waar je je gasten welkom heet op het gebied van stijl en design. Het is uiterst functioneel, omdat het opdringerig kan zijn om rechtstreeks de woonkamer binnen te lopen. Daarnaast dienen je hal meubels als een leuk voorproefje naar de rest van het huis, wat je stijl ook mag zijn ...

1.Deurmat

Essentieel om je voeten op af te vegen als je uit de buitenwereld komt. Het voegt een beetje gezelligheid toe aan de hal gang. De beste kleur voor een deurmat is discutabel, sommige mensen kiezen voor een gewone, misschien bruine mat en sommige kiezen ervoor om er een te hebben met een slogan of een eigenzinnige boodschap. Het is natuurlijk je eigen keuze maar één ding is zeker, de deurmat is zeker een praktisch voorwerp.

2. Verlichting

De verlichting in je hal decoratie is erg belangrijk. Afhankelijk van de ruimte is er een verscheidenheid aan opties. Er is een overduidelijke plafondlamp die de ingang verlicht en het gebied direct daaronder verlicht. Kies voor een beetje eigenzinnigheid en unieke verlichting zoals onze Ilma Pallot-hanglamp. De volgende optie is wandverlichting. Of je nu een kleine hal of een grote hal hebt, deze accessoires hal zien er geweldig uit aan muren in jouw hal design.Of je nou kiest om het pad naar het huis te verlichten of aan weerszijden van de spiegel verlichting hangt voor een vintage effect, wandlampen worden steeds populairder in de verlichting van de inkomhal. Enkele andere unieke ideeën voor de verlichting van de hal omvatten verborgen verlichting (zoals verlichting waar je plinten zou vinden) en kerstverlichting. Afhankelijk van jouw stijl kan de verlichting in de voorhal uitnodigend, gezellig of gestroomlijnd zijn.

3. Spiegel

In een hal bieden spiegels diepte en kunnen ze praktisch worden gebruikt om te controleren hoe representatief je bent voor de buitenwereld voordat je het huis verlaat. Vooral in combinatie met verlichting kan dit het gevoel van de inkomhal veranderen. Heb je wat hal inspiratie nodig voor de plek waar een spiegel moet worden geplaatst, boven een console is een gebruikelijke plek om een spiegel te vinden en de stijl van de spiegel en het frame draagt ook bij aan de gewenste stijl van het huis.

4. Halmeubels

Afhankelijk van hoe groot of klein jouw leuke hal is, zijn entreemeubels van cruciaal belang. Een consoletafel is handig omdat hij ruimte biedt om dingen neer te zetten en je zakken leeg te maken. Het dient ook als een gangtafel om dingen op te plaatsen: planten, bloemen, sleutels, telefoonboek, alles! Zelfs in een kleine hal of ingang zoals de klassieke Edwardiaanse gang met prachtige hal tegels is een console tafel onmisbaar.

Andere belangrijke halmeubels zijn schoenopslag oplossingen. Dit kunnen open schoenenrekken zijn, een kapstok met schoenenkast of misschien zelfs een kledingkast om beide jassen op te hangen en uw hoeden, sjaals en schoenen op te bergen. Als het wordt belemmerd of als gevolg van ruimtegebrek, kan een kledingkast of kast worden vervangen door een hal kapstok en haken.

5. Planten

De natuur moet je koesteren en het hebben van een plant in de buurt is mooi en geruststellend. Planten hebben veel eigenschappen, van heling tot luchtzuivering, ze kunnen niet worden gemist. Als je op zoek bent naar inspiratie voor welke planten je in je hal interieur moet opnemen, publiceerde NASA niet zo lang geleden een lijst met de beste planten om lucht giftige stoffen kwijt te raken. Groen in huis hebben is nog nooit zo populair geweest. Voor een grote foyer zorg voor meerdere en grotere planten, zodat ze de ruimte correct aanvullen. Hal inspiratie voor huizen kunnen kleine verschillen bevatten om het gevoel van de kamer niet te overheersen. Ver van de gedachte aan vervuiling en stofdeeltjes, planten leveren zuurstof, dus als je een plant in een hal ziet, voel je jezelf, je familie en voelen je gasten zich zeer welkom.

6. Kunst

In elke foyer of grote entree van een hotel zijn er altijd een aantal boeiende artistieke stukken en in een huis zou het niet anders moeten zijn. Variërend van sculpturen in decadente ontwerpen tot prachtige schilderijen die boven een console hangen. Andere ideeën voor een kapstokhal zijn oude, vintage posters voor een meer vintage, shabby chic hal, of tover je foto's om in popart voor een persoonlijk tintje.

7. Kapstok kast

Laten we eerlijk zijn - we leven in Europa, het is geweldig! We zijn echter altijd onderhevig aan een beetje regen. Het is noodzakelijk voor onze grassen om groen te zijn en onze inheemse vruchten te laten bloeien, maar ja het kan soms een spelbreker zijn, dus een goede voorbereiding is essentieel. Met een paraplu bij de hand heb je altijd een plek nodig om hem neer te leggen en waar anders dan in de kapstok kast in je inkomhal.


Vergeet niet om uw meubels en accessoires op elkaar af te stemmen voor een samenhangend geheel.

Wees niet bang om te experimenteren of om zelfs wat kleur toe te voegen.

Probeer het licht en luchtig te houden om dat gewenste gastvrije gevoel te creëren!


Verwante producten

Balissö hanglamp

Balissö hanglamp

€ 95

Hou je van onze artikelen, volg ons

Tips, aanbiedingen voor abonnees, decoratie advies... Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om de PIB gemeenschap te betreden… (wij sturen niet meer dan één nieuwsbrief per week, wij zullen uw e-mail adres niet delen met derden en je kunt je op elk moment uitschrijven)

Vond je dit een interessant artikel? Ontdek dan hier gelijkaardige artikels

Tips voor jouw tuindecoratie

General - 29 maart 2018

4,8/5,0Een ongeëvenaarde klanttevredenheid
Persoonlijke
assistent

Rond de tafel

10% korting op alle tafels10 dagen lang, zolang de voorraad strekt